Celalettin Güngörer 7-14 Ocak Haftası Mesajı

Celalettin Güngörer 7-14 Ocak Haftası Mesajı

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer 7-14 Ocak görme engelliler ve beyaz baston haftasıyla mesaj yayınladı.

Celalettin Güngörer mesajında : “Engelli olmak hiç kimsenin kendi tercihiyle seçtiği bir durum değildir. Her sağlam bireyin potansiyel bir engelli adayı olduğu da unutulmamalıdır. Tüm engelli vatandaşlarımız gibi görme engelli vatandaşlarımızın da yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara sahip çıkarak sorunlarına ortak olmak hepimizin insani görevidir.

Bunun için engelli vatandaşlarımızın tehlikelerden korunarak, başkasına muhtaç olmadan, özgürce diledikleri hayatı yaşamalarını sağlamanın yanı sıra topluma faydalı, üretken ve bağımsız bireyler haline gelmeleri de sağlanmalıdır.

İnanıyorum ki görme engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekmek ve karşılaştıkları zorluklar konusunda farkındalık oluşturmak için her yıl 7-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası bu yıl da amacına ulaşarak verimli bir şekilde değerlendirilecektir.

Ben de bu hafta vesilesiyle tüm engelli vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu engelsiz yaşam diliyor; yürekten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

thumbnail_7_14_ocak_beyaz_baston_korler_haftasi_h1035_fb3f5.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber