Celalettin Güngörer’in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Celalettin Güngörer’in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer’in 14 Mart Tıp Bayramı Dolasıyla Yayınladığı Mesajı;

Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Ülkemizde sağlık alanında son 15 yılda önemli gelişmeler yaşanmıştır. Sağlıkta geçmişe nazaran çağ atlayan Türkiye, uyguladığı politika ve geliştirilen modellerle Avrupa’ya hatta Dünya’ya bile örnek olmuştur.

İnsanların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanları, toplumumuzun inandığı, her zaman değer verdiği saygın kişilerdir. Bugün gelinen noktada deneyim ve birikimleriyle, alanındaki gelişmeleri yakından izleyerek kullanan doktorlarımız ve diğer sağlık çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Doktorlarımızın özverili çalışmaları ve sevgi dolu yaklaşımlarıyla geleceğe daha güvenle bakıyoruz. Bir nefes sıhhat, her birimiz için en büyük nimet ve huzur kaynağıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle,

İnsanlığa nitelikli yaşam sunma ilkesiyle fedakarca hizmet veren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım. Ayrıca bu gün vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarına bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber