Cesetle İki Saat Dolaşmış

Cesetle İki Saat Dolaşmış

Niğde Başsavcılığı, olayda örgüt bağlantısı olmadığını açıkladı

Niğde'de arkadaşı olan eski savcıyı aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle öldüren zanlının cesetle 2 saat gezdiği ortaya çıktı. Yakalanan zanlı, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, eski Savcı Serhat Yağmur (40) ve Adnan A. (42) dün gece buluştu. Otomobille gezerken iki arkadaş arasında Bor TOKİ Mahallesi'nde tartışma çıktı. Tartışma esnasında Adnan A., belinden çıkardığı tabanca ile Yağmur’u kafasından vurarak öldürdü. Yağmur’un cesedi ile yaklaşık 2 saat otomobille gezen Adnan A., daha sonra cesedi Sazlıca beldesi yakınlarındaki çöplüğe attı. Zanlı Adnan A., bir arkadaşına olayı anlatarak yardım istedi. Arkadaşı da durumu polise bildirdi. Ekipler, otomobille gezen Adnan A.’yı yakalayarak cesedin yerini tespit etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Adnan A., tutuklanarak Niğde E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Niğde Başsavcılığı: "Örgüt bağlantısı yok" 

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili yaptığı açıklamada örgüt bağlantısının olmadığını açıkladı. Açıklamada, "3 Eylül 2018 tarihinde saat 03.00 sularında Niğde ve Konya illerinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan ve istifa ederek meslekten ayrılan Serhat Yağmur, şüpheli Adan A. tarafından Niğde merkez Sazlıca beldesinde silah ile vurularak öldürülmüştür. Soruşturma işlemleri geniş kapsamlı ve titiz bir şekilde yürütülmekte olup, bu aşamada cinayet sebebi olarak örgüt bağlantısının olmadığı değerlendirilmiştir" denildi. 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber