Cevahir Telekom 10.Yıl Sürprizlerine Çin Devini de Kattı

Cevahir Telekom 10.Yıl Sürprizlerine Çin Devini de Kattı

Karaman’da Telekom sektöründe 10 yılı geride bırakan Cevahir Çin Devi Huawei’yi Karaman’da ağırladı

Karaman’da Vodafone bayi olarak güçlü firmaların çözümleri ile müşterilerinin takdirini toplayan Cevahir Akkuş son günlerde 8 köşe kampanyası ile dikkat çekiyor.

Akkuş Karamanlılara hizmet etmekten memnun olduğunu ifade ederken yeni kampanyalar için Huawei firması ile çalıştıklarını ifade etti.

Huawei firması yetkililerini Karaman’da ağırlayan Akkuş; “Son iki gündür yoğun çalışmalarımız oldu. Dünyanın en büyük telefon markalarından Huawei firmasının yetkilisi Chen Chiyu ve beraberindeki heyeti Karaman’da ağırladık. Türkiye ve dünyada telefon alt yapılarının yüzde seksenini yapan bu firma ile önümüzdeki günlerde ortaklığa gideceğiz. Bu gibi çalışmaları sizin aracılığınızla kamuoyuna duyuracağız. İlgilendiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

29790500_10156190256214330_4039697178112160670_n.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber