Çevre Amaçlı Tarım Arazilerini Koruma(ÇATAK) Programı Eğitim Çalışmaları Devam Ediyor

Çevre Amaçlı Tarım Arazilerini Koruma(ÇATAK) Programı Eğitim Çalışmaları Devam Ediyor

Çevre Amaçlı Tarım Arazilerini Koruma Programını tercih eden üreticilerin desteklenmesi hakkında üreticilerimizin bilgilendirilmesi için İl Müdürlüğümüzce düzenlenen eğitim toplantıları devam etmektedir.

Bu bağlamda Çatak Programı Karaman ilimiz Merkez ilçe Akçaşehir Kasabası ile Çoglu, Burunoba, Osmaniye, Dinek, Beydilli, Salur, Ortaoba, Davgandos (Çiğdemli), Mercik (Yuvatepe), Boyalı, Çavuşpınar, Aşıran(Ekinözü), Erenkavak, Kılbasan, Kisecik, Seyithasan ve Tarlaören köylerimizin Çatak Programına alınarak hassas alan ilan edilmiştir.

İlimiz Ayrancı ilçesinde ise; Akpınar, Berendi, Buğdaylı, Büyükkkoraş, Çat, Kavaközü, Kayaönü, Kıraman, Küçükkoraş, Melikli, Prnarkaya, Üçharman ve Yarıkkuyu köylerimiz Çatak Programına alınarak hassas alan ilan edilmiştir. Çatak Programı ile ilgili eğitim çalışmalarımız devam etmektedir.

2018 yılı için Çatak Programı desteklemelerinden faydalanmak isteyen üreticilerimizin başvurularını 07 Mayıs - 31 Temmuz tarihleri arasında İl ve İlçe Müdürlüklerimize yapmaları gerekmektedir. 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber