CHP Heyeti, Karaman'a Geldi

CHP Heyeti, Karaman'a Geldi

Hatay Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Mevlüt Dudu, Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan, İzmir Milletvekili Musa Çam ve CHP Parti Meclisi Üyesi Kadir Gökmen Öğüt’ten oluşan heyet çeşitli temaslarda bulunmak üzere Karaman'a geldi.

CHP Karaman İl Başkanlığını ziyaret eden heyet, burada partililerle bir araya geldi. Hatay Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Mevlüt Dudu, partililere yaptığı konuşmada, “16 Nisan’da Cumhuriyet tarihinin en kritik dönemecine giriyoruz. Çok tarihi bir kararla toplum karşı karşıya. Bizim bugüne kadar izlediğimiz strateji bunun bir parti meselesi olmadığı bunun bir memleket meselesi olduğu ve Türkiye’nin geleceğiyle ilgili bir konu olduğu yönünde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kampanyanız bu strateji doğrultusunda yürüyor. Ancak evet cephesi tam tersine özellikle iktidar partisini kastediyorum gerilimden bugüne kadar beslendiler, bugüne kadar Türkiye’yi ayrıştırarak, kutuplaştırarak iktidara tutundular. Bu kez de öyle yapmaya çalışıyorlar. Ama biz kararlıyız ve o mindere çıkmayacağız. Biz sadece anayasayı anlatıyoruz. Bir bütün halinde CHP’nin üyesinden Genel başkanına kadar bu bilinç içerisinde hareket ediyor” dedi.

Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan ise “18 maddeye baktığımız zaman 18 madde olarak görünüyor ama torba yasalar falan çıkıyor ya bu o anayasa. 2 bin civarında bir mevzuat. 2 bin civarında içeriğinde kanun yapılacak olan bir anayasa. Bu anayasada ne işsizliği çözebilecek, ne emeklinin sorununu çözecek bir şey var. İnsanların haklarını savunmalarını sağlayacak hiçbir madde yok” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber