CHP İl Başkanından Recep Şekere Veryansın

CHP İl Başkanından Recep Şekere Veryansın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne CHP Karaman İl Örgütü de katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaman İl Teşkilatı, milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını protesto etmek, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne destek olmak için Atatürk Parkı’nda basın açıklaması ve oturma eylemi yaptı.

Basın açıklaması şeklinde devam eden programda CHP Karaman İl Başkanı Av. Atakan Ünver konuşmasının bir bölümünde AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker'in soyal medya hesabından yaptığı defolun gidin paylaşımına tepki gösterdi.

Ünver:  Tabii bu yürüyüş ortaya çıkınca durumdan vazife çıkaranlar hemen devreye girdi. Bu kışkırtıcı ve provokatörleri ciddiye almamakla birlikte içlerinden birine değinmeden edemeyeceğim. Zira birazdan bahsedeceğim sözlerin sahibinin, biz memleket adına be faydalarını görmesek de Karaman Milletvekili olduğuna dair yaygın bir kanaat var. Bu milletvekilinin adı Şeker, dili biber, sözleri zehir. ...

“AKP iktidarı, yargıyı illa birilerine teslim etmek sevdasından vazgeçmemektedir” diyen Ünver, şunları söyledi; “Bugün geldiğimiz noktada geçmişte yapılan yanlışlardan hala ders alınmadığı ortadadır. AKP iktidarı, yargıyı illa birilerine teslim etmek sevdasından vazgeçmemektedir. Bir türlü liyakata yönelik çalışma yapmamaktadır, ilgili mevzuatta siyasi düşüncelerini belli etmeleri nedeniyle "aday ve aday adayı olmak için istifa eden yargı mensuplarının otomatik olarak tekrar görevlerine dönemeyecekleri" ne ilişkin hükme rağmen, daha önce partisinden aday adayı, aday ve yöneticilik yapmış kişileri hakim ve savcı olarak atamaktan, yargıyı siyasallaştırmaktan çekinmemektedir. 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber