CHP Karaman Ekibi Taşeli Bölgesinde

CHP Karaman Ekibi Taşeli Bölgesinde

CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver ve beraberindeki ekip Karaman'ın güney ilçelerinde ziyaretlerde bulundular.

Karaman'da CHP il teşkilatı tarafından Taşeli bölgesine ziyarette bulunuldu.

CHP Sarıveliler ilçesinde bulunan tekstil atölyesini ziyaret ederek çalışanların sıkıntılarını dinlediler. Ardından ilçe esnafını ziyaretlerde bulundular. 

Sarıveliler ilçe yönetimi ile birlikte Göktepe Beldesine geçen heyet, Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ayrıca Göktepe beldemizde bulunan tekstil atölyesinde çalışan işçilerin sorunlarını dinlediler. Covid-19 virüsü sürecinde yılmadan maske üreten emekçilerimize teşekkür ettiler.

Daha sonra Ermenek İlçe Başkanı Mustafa Bozcu ve örgütümüzü ziyaret eden heyet Ermenek ilçe örgütü ile birlikte esnafın sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini paylaştılar. 

whatsapp-image-2020-05-18-at-19.42.51-(3).jpegwhatsapp-image-2020-05-18-at-20.02.08-(2).jpeg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber