CHP Karaman İçin Emin Ege Dedi

CHP Karaman İçin Emin Ege Dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Hatay, Eskişehir, Muğla, Tekirdağ ve Aydın'da mevcut adaylarla devam edeceğiz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Hatay, Eskişehir, Muğla, Tekirdağ ve Aydın'da mevcut adaylarla devam edeceğiz" dedi.

CHP'de aday belirleme süreci devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına ardından da Parti Meclisi (PM) toplantısına başkanlık etti. Parti meclisi toplantısının ardından Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun basın açıklamasında bulundu. Torun, adayların seçim kampanyalarında bir arada yaşamı garanti edecek çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Torun, parti olarak acele etmeden, plan program dahilinde adayları açıklamaya devam edeceğini kaydetti.

Torun, "Biz adaylarımızı bir kişinin iki dudağı arasından çıkacak söze bırakmıyoruz. Adaylarımızı seçmenlere soruyoruz, stklara soruyoruz, parti üyelerine, yöneticilere soruyoruz. Türkiye toplumu demokrasiden asla vazgeçmeyecek" şeklinde konuştu.

Bu kapsamda mevcut büyükşehir adayları; "Hatay: Lütfü Savaş, Eskişehir: Yılmaz Büyükerşen, Muğla: Osman Gürün, Tekirdağ: Kadir Albayrak, Aydın: Özlem Çerçioğlu, Mardin: Süleyman Sarı, Malatya: Soner Gökçe, Edirne: Recep Gürkan, Sinop: Barış Ayhan, Çanakkale: Ülgür Gökhan, Karaman: Emin Ege, Kırşehir: Selahattin Ekicioğlu, Sinop: Barış Ayhan, Tunceli: Yusuf Kenan Aydın, Bilecik: Semih Şahin, Ardahan: Faruk Demir olarak belirlendi."

Karaman Belediye Başkan Adayının açıklanmasına ilişkin CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver;

"Karaman Belediye Başkan adayımız Emin EGE olmuştur.
Tüm belediyecilik birikimiyle Karaman'ın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek bir belediye başkanı olacağından şüphem yoktur.
Karaman'ımıza hayırlı olsun." şeklinde paylaşımda bulundu.

CHP Karaman Emin Ege

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber