CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı Kurban Bayramı Mesajı

CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı Kurban Bayramı Mesajı

İslam alemi için çok önemli olan, paylaşmayı, kardeşliği, birliği ve beraberliği pekiştirdiğimiz Kurban Bayramı’na kavuştuk.

Kurban ibadeti imkanı olan ile olmayanı birleştiren, paylaşmamızı sağlayan ve kardeşliğin pekiştiği bir ibadettir. Dünya’nın ve ülkemizin zor günler yaşadığı bugünlerde Hac ibadetini Covid-19 virüsü sebebiyle bu yıl vatandaşlarımız yapamamıştır.

Bu buruk duygular ile Kurban Bayramımızı kutlayacağız. Covid-19 virüsü sebebiyle tüm hemşerilerimin bütün kurallara uymaları ve önlemleri uygulamaları çok büyük öneme sahiptir.

Sevdiklerimizin sağlığı için gereken önemi hep birlikte verelim ve mücadelemize devam edelim.
Ülkemizde hayvancılıkta yaşadığımız sorunların çözüldüğü, üreticinin düşük maliyetler ile üretip tüketiciye güvenle ulaştırdığı, güvenli ürünlerin tüketildiği, pandemi sürecinin son bularak daha sağlıklı olduğumuz, kardeşliğimizin baki olduğu nice kurban bayramlarına ulaşmak umuduyla, tüm hemşerilerimin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber