CHP Karaman İl Teşkilatından KMÜ'ye Ziyaret

CHP Karaman İl Teşkilatından KMÜ'ye Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Geçtiğimiz ay düzenlenen il kongresi neticesinde görevi devralan CHP Karaman İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ildeki kamu kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında KMÜ’yü de ziyaret ederek Rektör Akgül ile bir süre sohbet ettiler.

Ziyarette İl Başkanı Kağnıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karaman’a ilişkin projeleri ile ilgili Rektör Akgül’e bilgi verirken Rektör Akgül de üniversitedeki çalışmalardan bahsederek Başkan Kağnıcı ve ekibine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber