CHP Karaman Teşkilatından Karaman Habercisi’ne Ziyaret

CHP Karaman Teşkilatından Karaman Habercisi’ne Ziyaret

CHP Karaman il teşkilatı normalleşme sürecinde ziyaretlerine devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Recai Evcen, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Varol ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmaz, pandemi sonrası normalleşme sürecinde yerel basına ziyaretler kapsamında Karaman Habercisi Selman Çolak’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette pandemi süreci, ekonomide yaşanan daralma ve sosyal medya konuları konuşuldu. 

Kağnıcı;

“Basın özgürlüğü her zaman savunuyoruz. Özellikle hükümet olsun, muhalefet olsun bir yanlış var ise basın dile getirebilmelidir.

Pandemi sürecinde yaşanan zorluğu biliyoruz. Basın olarak sizlerde zor günler yaşıyorsunuz. Hükümetin krediler ile pansuman yerine kalıcı çözümler bulması gerekmektedir.” Açıklamalarında bulundu.

chp-karaman-il-teskilati.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber