CHP Karaman Teşkilatından Kılıçdaroğlu'na Teşekkür

CHP Karaman Teşkilatından Kılıçdaroğlu'na Teşekkür

CHP Liderinin Konuşmasında Karaman vurgusuna teşekkür mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada;

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bugün Hacı Bektaş-ı Veli’yi anma törenlerinde yapmış olduğu konuşmada Anadolu erenlerini yad ederken yıllardır Eskişehir tarafından sahiplenen Karaman’ımızın en önemli değerlerinden Yunus Emre’nin ismini “ Karaman’da Yunus Emre” diye ifade ederek Karaman’ımızın değerine sahip çıkmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkemizin ve şehrimizin kültürel değerlerine önem vermekte, korunmaları ve tanıtımları için gereken çalışmaları yapmaktayız. Türkiye Yunus Emre’nin Karamanlı olduğunu bir kez de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması ile duymuştur, Karaman’ımızın tanıtımı ve değerleri ile anılmasına katkı sunan Genel Başkanımıza hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. " denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber