CHP Karaman'da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

CHP Karaman'da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Çalışmalarına devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Ege, Belediye Meclis Üyesi Adayları,il,ilçe parti yöneticileri ile Özel Uyum Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret etti. CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege kurum idarecileri ile görüşerek eğitim ve rehabilitasyon faaliyetleri hakkında  bilgi aldı.

Özel eğitim alan öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkan Adayı Emin Ege, engelli öğrencilerin gelişimlerine yönelik çeşitli eğitimlerin verildiği dersliklerde, engelli öğrencilerin eğitimlerini yakından takip etti. Konuşma zorluğu çeken öğrencilerin eğitim alma azmine hayran kaldığını belirten CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege; "Hepimiz birer engelli adayıyız, engelli çocuklarımızın engellerini kaldırmaya çalışmak vazifemizdir. Engelsiz oyun parkları, engelli vatandaşlarımıza sosyal aktivite yapabilcekleri, kültürel ve sanatsal alanlar oluşturarak onları sosyal çevreye kazandırmak için elimizden geleni yapmaya hazırız." dedi

İL ÖZEL İDARESİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Ege beraberindeki İl Genel Meclis Üyesi,Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileri ile İl Özel İdaresini ziyaret etti. 
Karaman'ın sorunları, eksiklikleri ve seçim sürecinin konuşulduğu ziyarette konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege başarılı hizmetlerinden dolayı İl Özel İdaresi İdarecileri ve çalışanlarına teşekkür etti. 
CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege;"Ulaşım ana planı hazırlanarak bisiklet, yaya yolu, toplu taşıma ve otopark sorunlarının çözülmesi. Sokak ve kent estetiği sağlanması kent girişlerinin düzenli hale getirilmesi. Alt yapı sorunlarının giderilmesi gibi sorunları gidererek daha kaliteli bir hizmete sahip olmalarını sağlayacağız"dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Ege beraberindeki İl Genel Meclis Üyesi,Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileri ile Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Serdar Fındık makamında ziyaret etti. 
Karaman'ın sorunları, eksiklikleri ve seçim sürecinin değerlendirildiği ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Ege başarılı hizmetlerinden dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Serdar Fındık'a teşekkür etti. 

SGK ZİYARETİ

CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege;"Esnafın ve İş verenin prim ödemelerinde zorlandığını, esnafın prim ödemelerinde yapılandırmaya rağmen primlerini ödeyemediğini hepimiz biliyoruz. İş verenin ve esnafın prim ödemelerinin ağır olduğu ve  bu ödeme zorlukları ekonomik sıkıntıdan dolayıdır. Belediyeciliğimizde  bu konularda istihdama yönelik çalışmalar yapacağını belirtti.
 

CHP KADIN KOLLARI

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları 31 Mart Yerel seçimlerinde Akçaşehir  Belediye Başkan Adayı Abdullah Yeşildaş'a destek almak için Akçaşehir'li kadınlarla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Kadın seçmenlere ulaşmak için  ev toplantıları düzenliyor.Her gittikleri ev toplantısında partinin kadınlara verdiği değeri anlattıklarını kaydeden partililer 'Beldemizin  huzurlu ve daha yaşanabilir bir yer olması için hep beraber çalışacağız ve başaracağız. 
CHP Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Yeşildaş eşliğinde Akçaşehirli kadınlarla buluşan Partililer kadınlarımızın şikayet ve önerilerini dinlediler.  
CHP Belediye Başkan Adayı Abdullah Yeşildaş yaptığı konuşmada; 'Karaman Eczacılar Odası ile görüşülerek, beldemize bir eczane açılması sağlanacaktır.

Yaşlı ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza evde bakım hizmetleri verilerek sosyal yardımlar yapılacaktır.Genç ve çocuklarımızın sosyal aktivitiler gerçekleştirebileceği parklar ve halı sahalar gibi tesisler yapılacaktır. Kaplı semt pazarı yapılacak. Kanalizasyon ve arıtma sistemleri çalışmaları en kısa sürede tamamlanacaktır. Elektrik olmayan yaylalara en kısa sürede elektrik bağlanması için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Daha yaşanabilir bir Akçaşehir için Derman belediyeciliği sloganıyla yola çıktık' dedi.

 

CHP Karaman'da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

CHP Karaman'da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber