CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem Esnafın Sorunlarını Dile Getirdi

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem Esnafın Sorunlarını Dile Getirdi

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, partisinin il başkanlığında düzenlediği toplantıda, ülkenin ağır bir salgın sürecinden geçtiğini ve esnafın ciddi sıkıntı yaşadığını söyledi.

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, esnaf ve çiftçinin sorunlarını dile getirdi.

Adem, partisinin il başkanlığında düzenlediği toplantıda, ülkenin ağır bir salgın sürecinden geçtiğini ve esnafın ciddi sıkıntı yaşadığını söyledi.

Salgın döneminde birçok esnafın dükkanını kapattığını belirten Adem, "Esnafımız her geçen gün kötüleşen ekonomik koşullar altında ezilirken artık dayanacak gücü kalmamıştır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun dile getirdiği 'Esnafımız için 17 Talep' önerisini yineliyoruz. Başta esnaf olmak üzere salgından olumsuz etkilenen tüm kesimlere en kısa sürede gerekli destek sunulmalı." dedi.

Chp Niğde İl Başkanı Erhan Adem Esnafın Sorunlarını Dile Getirdi

Chp Niğde İl Başkanı Erhan Adem Esnafın Sorunlarını Dile Getirdi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber