CHP Teşkilatı Karaman'da KOBİ Ziyaretleri Gerçekleştirdi

CHP Teşkilatı Karaman'da KOBİ Ziyaretleri Gerçekleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları ile tüm Türkiye de eş zamanlı şekilde kobilerin yani küçük ve orta ölçekli sanayi kuruluşlarının sorunlarının tespiti için çalışmalar başladı.

CHP Karaman İl Örgütü, İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Recai Evcen, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Durmaz ve yöneticiler ile Karaman'da bulunan kobileri ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ziyaretlere ilişkin olarak CHP Karaman il Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı;

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkemizin bütün sorunlarına dikkat çekip, sorunları tespit ederek çözümler üretiyoruz. Özellikle pandemi sürecinde kobilerimizin de çok önemli sorunları bulunmakta. Genel Merkezimizin talimatları ile ilimizde de kobilerimiz ile ilgili önemli bir çalışma yaptık. Karaman Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Ardından ülkemizin istihdamına, ihracatına ve ekonomisi büyük katkıları olan işletmelerimizi ziyaret ederek sorunlarını İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, Karaman Milletvekilimiz İsmail Atakan Ünver ve örgütümüz ile dinledik. Firmalarımızın önemini bizler biliyoruz ancak iktidar birçok soruna kulaklarını tıkadığı gibi kobilerin problemlerine de geçici ve uygun olmayan çözümler ile kulak tıkamaktadır. Ülkemizin dış borcunun arttığı son yıllarda, ihracat yapmak ekonomimiz için çok önemlidir. Kobilerimizin ihracat yapabilmeleri büyük katkılar sağlamakta ama izlenen dış politika, vergi politikası ve gümrük politikası sanayicimizi ihracat yaparken zor durumda bırakmakta. İşsizliğin tavan yaptığı bu dönemde ise kobiler için geçici çözümler üretilmiştir. Sanayici üretim yapıp, ürünlerini satabildiği zaman zaten istihdam sorunu ortadan kalkacaktır bunun için acilen kalıcı çözümler üretilmelidir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkemizin bütün sorunlarını tespit ederek, çözüm önerilerini paylaşmaya, milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi tüm kadroları ile iktidara hazırdır. Kobilerimiz bizim iktidarımızda daha iyi şartlarda ülkemize katkı vereceklerdir.” dedi.

CHP'den Kobilere Ziyaraet

CHP'den Kobilere Ziyaraet

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber