Çiftçilere ÇKS Kaydı İçin Son Uyarı

Çiftçilere ÇKS Kaydı İçin Son Uyarı

Çiftçi Kayıt Sistemi Başvuruları 30 Haziran 2018 de Sona Erecek

2018 yılı çks dosya verme süresi 30.12.2014 tarihli resmî gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren çiftçi kayıt sistemi yönetmeliğinin 6. maddesinin 2 fıkrası gereği 2018 üretim yılı çiftçi kayıt sistemi başvuruları 30 haziran 2018 cumartesi günü mesai bitiminde (saat 17:00) sona erecektir.

dosya verme süresinin son günü olan cumartesi günü il müdürlüğümüz mesai yapacak şekilde hazır olacaktır. Merkez ziraat odası başkanlığı da açık olacak olup çiftçilerimizin mağdur olmamaları için söz konusu tarihe kadar çiftçilerimizin dosyalarını eksiksiz bir şekilde kendileri veya yasal vekili tarafından teslim etmeleri önemle rica olunur.

Aynı zamanda sertifikalı tohum ve fidan kullanım desteği müracaatları ise mart 2018 tarihinde yayımlanan 2018/ 17 nolu tebliğde belirtilen  29 haziran 2018 cuma günü mesai bitiminde sona erecektir.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber