Çocuklarınızı İhmal Etmeyin!

Çocuklarınızı İhmal Etmeyin!

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü velileri uyardı!

Karaman’da geçtiğimiz günlerde Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinden Serdar Ceylan’ın ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulmuş, durumun basına da yansıması ile haber siteleri tarafından aranan gence daha hızlı ulaşılabilmesi amacıyla haberler yapılmıştı.

Ceylan ile ilgili aynı gün çalışmalarını derinleştiren Karaman Emniyeti’de kısa sürede sonuca ulaşarak genci ailesine teslim etti.

Bu olay sonrası Karaman İl Emniyet Müdürülüğü’nden yapılan açıklama ile velilere çocuklarla daha yakın ilgi kurulması konusunda uyarıda bulunuldu.
Yapılan açıklamada;
“Bazı basın yayın organlarında yer alan 14 yaşındaki bir çocuğun kayıp olduğu haberleri ile ilgili olarak, 06/11/2018 günü kayıp müracaatı alınan çocuk hakkında, Çocuk Şube Müdürlüğümüz başta olmak üzere, ekiplerimizce çalışma başlatılmış, aynı gün içerisinde çocuk ile irtibat sağlanmış ve Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından ailesine teslim edilmiştir. 
Özellikle de okul çağındaki çocuklarımızın suça sürüklenmelerinin önlenmesi, istenmeyen olaylara maruz kalmamaları açısından, ailelerin mutlaka okul yönetimi ve öğretmenleri ile irtibat halinde olmaları, çocukların arkadaş çevrelerini, günlük aktivitelerini yakından takip etmeleri, aile içi problemlerin ertelenmeden çözüme kavuşturulması ve bu konuda gerektiğinde uzman desteği almaları önerilmektedir.” Denildi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber