Çöken Yerler Onarılıyor

Çöken Yerler Onarılıyor

Karaman Belediyesi ekipleri onarım çalışmalarına devam ediyor

Karaman’ı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle çatılarda biriken karlar, dün sabah 05.00 sularında Gazipaşa Bedesteni’nin çatısının çökmesine yol açtı. Çökme nedeni ile bazı dükkânlarda maddi hasar meydana geldi. Güvenlik gerekçesi ile sokağa giriş ve çıkışları kapatan Karaman Belediyesi, enkaz kaldırma çalışmalarına başladı. Akşam üzeri enkazı tamamen kaldıran ekipler vakit kaybetmeden onarım çalışmalarına başladı. Gece saatlerine kadar çalışmaların sürdüğü Gazipaşa Caddesi üzeri yeniden kapatılıyor.
    
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Yoğun kar nedeni ile Gazipaşa Bedesteni’nde talihsiz bir hadise meydana geldi. Meydana gelen maddi hasar haricinde herhangi bir vatandaşıma bir şey olmaması en büyük tesellimiz. Belediye olarak olaya hızlı bir şekilde müdahale ederek Gazipaşa Caddesi’nde onarım çalışmalarımıza başladık. Mümkün olan en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız. Tüm esnafımıza ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber