Çölyak Derneğinden Vali Işık’a Ziyaret

Çölyak Derneğinden Vali Işık’a Ziyaret

Vali Mehmet Alpaslan Işık, Karaman Çölyak Derneği Başkanı Ali Sak ve beraberinde yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

13 Ekim 2020 Salı günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Karaman Çölyak Derneği Başkanı Ali Sak kabullerinden dolayı Vali Mehmet Alpaslan Işık’a teşekkür etti. Başkan Sak, toplumda henüz tam olarak bilinmeyen Çölyak hastalığının daha iyi anlaşılması ve toplumun bu konuda bilinçlenmesine yönelik derneğin yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetler hakkında Vali Işık’a bilgiler verdi.
 
Vali Mehmet Alpaslan Işık, bir süre sohbet ettiği konuklarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber