Compass Otomasyon ve Güvenlik Sistemleri Açılışı Gerçekleştirildi

Karaman’da otomatik kapı sektöründe faaliyet gösterecek yeni işletmenin açılışı yapıldı.

Karaman’da genç girişimci Celal Toker sektöründeki edindiği bilgi ve beceriyi artık kendi firması ile devam ettirecek.

Toker Karaman’da Halk Eğitim karşısında bulunan iş yerinde Compass Otomasyon ve Güvenlik sistemleri ile Karamanlılara hizmet veriyor.

Ahmet Hilmi Birand caddesi üzerinde gerçekleştirilen açılış törenine Karaman Belediye Başkan Yardımcıları, Eyüp Aslan, Mahmut Güventürk, Kazım Gücüyener, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Pekoğlu, Meslek Odaları Temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Yapılan duanın ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Misafirlere ikramla biten programda bir de kurban kesildi.

İşletmeci Celal Toker “Açılışımıza katılan, arayan, çiçek gönderen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Amacımız Karaman’da otomatik kapı sektöründe yenilikçi yaklaşımlar ile çözümler üretmek olacak. Bununla birlikte elbette kendi imalatlarımız içinde ARGE çalışmalarımız devam ediyor.” Dedi.

img-8557.jpg

img-8560.jpg

img-8569.jpg

img-8577.jpg

img-8584.jpg

img-8587.jpg

img-8589.jpg

img-8608.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber