'Cumhurbaşkanı Erdoğan' Fotoğraf Sergisi

'Cumhurbaşkanı Erdoğan' Fotoğraf Sergisi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Üniversiteli Aktif Gençler (ÜNİAK) Öğrenci Topluluğu tarafından 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatan fotoğraf sergisi düzenlendi.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül'ün de ziyaret ettiği sergide Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi ve özel yaşamına dair pek çok kare yer aldı.

Serginin açılışında konuşan Üniversiteli Aktif Gençler Öğrenci Topluluğu Başkanı Ferhat Tuncay Ceynaklı, "Sergimizde, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın çocukluğundan askerliğine, eğitim hayatından, düğününe, gençliğinden siyasi çalışmalarına, Belediye Başkanlığından Cumhurbaşkanlığına kadar hayatının her döneminden kareler yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığına kadar uzanan bu meşakkatli yolu anlatan fotoğraflar biz gençler için motive edici özelliktedir. Sergimize ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz." dedi.

 

>

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber