Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 yıl aradan sonra Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nin (KMÜ) misafiri oldu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 4 yıl aranın ardından bir kez daha ağırladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı'nın yanı sıra 70 farklı projenin açılışını yapmak üzere Karaman'a programındaydı.

Erdoğan, açılış töreninin ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine gelerek 15 Temmuz Konferans Salonunda düzenlenen Ak Parti Karaman İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.

Toplantı sonrasında KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitenin gelişimi ve gelecek döneme ilişkin projeleri hakkında Rektör Namık Ak'tan bilgi aldı.

Rektör Namık Ak görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Hattat Muhammed Naddah'ın yaptığı "Ya Hazreti Sultan Yunus Emre" yazılı eseri takdim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, programın ardından KMÜ'de kendisi için düzenlenen uğurlama töreni ile Karaman'dan ayrıldı.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber