Damlama Toplayan Kadın Hayatını Kaybetti

Damlama Toplayan Kadın Hayatını Kaybetti

Kıyafetleri makaraya dolanan Emine Şener, makara ile boruların arasına sıkıştı.

Olay, Karapınar ilçesi Yenikuyu Mahallesi’nde Yenikuyu Akçaşehir yolu üzerinde bulunan bir mısır tarlasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, tarlada sulama için kullanılan damlama borularını traktör arkasında bulunan makaraya saran Emine Şener’in (35) kıyafeti boruyla makara arasına sıkıştı.

Kıyafetleri makaraya dolanan Emine Şener, makara ile boruların arasına sıkıştı. Emine Şener’in makara başında hareketsiz yattığını görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından Emine Şener’in hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekipleri ile olay yerine giden cumhuriyet savcısı incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Emine Şener’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Karaman’da damlama toplama sırasında bir kişi hayatını kaybetti

Karaman’da damlama toplama sırasında bir kişi hayatını kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber