Değişime Oy, Geleceğe Yön Verin!

Değişime Oy, Geleceğe Yön Verin!

MHP Sudurağı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Gül Karaman Habercisi’ni ziyaret etti

Karaman Habercisi Selman Çolak’ı ziyaret eden MHP Sudurağı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Gül;

“Sudurağı beldesinde oluşan kamuoyu üzerine; durumdan vazife çıkarıp, çalışmalara başladım. Öncelikle halkımızın büyük bölümü ile sohbet edip onları dinledim. Sudurağı’nın genel ve yereldeki sorunlarını tespit ettim. Halkın yerel yönetimden neler beklediğini, sorunların nasıl ve ne şekilde çözülebileceğini, nasıl bir başkan profili ile başarılı olunacağının çalışmalarını tamamladım. Halkımızın beklentilerini yerine getirebilecek, beldenin sorunlarını çözebilecek, beldemi yönetebilecek donanım ve birikime sahip olduğuma inandığım için Türkiye’nin en köklü partisi olan ‘Milliyetçi Hareket Partisinden’ aday adayı olmaya karar verdim’’ Oluşturacağımız genç ve yeni ekibimizle her problemin üstesinden geleceğimize eminim” dedi.

Sudurağı’na Çok Yararlı Olacak Projeler Sunacağım

“Sudurağı’nda oluşturacağımız genç yönetimimizle daha güçlü olacağız ve her birimiz ayrı koşturacağız” diyen Gül, sözlerine şöyle devam etti;

“Görev yaptığım on ayrı ilde, gördüğüm güzellikleri ve edindiğim tecrübeleri kasabamıza yansıtmak için çalışacağız. Ben ve yönetimde olacak arkadaşlarımın ortak anlayışı; içinde insan olan, ticari değil,  sosyal belediyecilik. Misyonumuz ise; beldemizin yaşam kalitesini yükseltmek adına; belediye hizmetlerini adaletli, kaliteli, gelişime açık, verimli ve etkili bir yönetim anlayışı ile sunmak” olacaktır.  Seçim çalışmalarımız ve halkı bilgilendirme toplantılarımızda  beldemizin ve kasaba halkımızın ihtiyaç duyduğu projelerimi sunacağım. Sonuç olarak, Sudurağı halkının adayıyım, yıllarca ‘doyduğum vatan topraklarında hizmetimi tamamlayıp, doğduğum yere hizmet etmek için’ adayım. Sudurağı gönüllüsü olarak Sudurağı halkının desteğini bekliyor ve “Değişime Oy, Geleceğe Yön Vermelerini” istirham ediyorum.”

mustafa-gul.jpg

Mustafa Gül Kimdir?

Sudurağı 1970 doğumlu. 1988 yılında Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulundan mezun olarak Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde Türkiye’nin 10 ayrı ilinde 25 yıl görev yaptı. Görevi devam eder iken Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde Lisans eğitimimi tamamladı. 2012 yılı sonunda son görev yeri olan Jandarma Genel K.lığı karargahından kendi isteğimle emekli oldu. Halen Sudurağı kasabasında ikamet ediyor. Evli ve üç kız çocuğu var. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber