Demiryurt ve Yuvatepe Köylerinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Demiryurt ve Yuvatepe Köylerinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman Valisi Fahri Meral, Demiryurt - Yuvatepe köyleri arasında devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Karaman İl Özel idaresi ekiplerince bölgede sürdürülen sathi kaplama ve yol genişletme çalışmalarını yerinde gören Vali Meral, tamamlanmasıyla birlikte iki köy arasındaki ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak olan çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, İl Genel Meclis üyeleri Adem Kapar ve Osman Aydın ve İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürü Gökhan Fidan’ın da eşlik ettiği incelemelerde Vali Meral, çalışmalarını hızla sürdüren İl Özel idaresi ekiplerine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 
Vali Meral, bölgedeki yol incelemelerinin ardından köy muhtarları Ahmet Güngören ve Faruk Yılmaz ile bir araya geldi. Köy muhtarlarıyla bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral,  köylerimizin alt yapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın yaşam koşullarını daha da iyileştirmek için devlet millet işbirliği içerisinde hep birlikte çalışmamız gerekiyor dedi.

Demiryurt ve Yuvatepe Köylerinin Yol Çalışmalarını İnceledi

Demiryurt ve Yuvatepe Köylerinin Yol Çalışmalarını İnceledi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber