Depremde Vefat Eden Karamanlılar

Depremde Vefat Eden Karamanlılar

Kahramanmaraş'ta Yaşanan Büyük Deprem Felaketinde Hayatını Kaybeden Karamanlı Vatandaşlarımızın Bilgileri Şu Şekilde;

Ayşe Çelikyön

aysecelikyonc.jpg

Ayşe Çelikyön (25) Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz apartmanından enkazdan çıkartılmış çevre illerdeki hastanenin birisine sevk edilmiş lakin ailesi haber alamıştı.

Çelikyönden acı haber geldi. Cenazesinin yarın Kurtderesi Köyünde defnedileceği bildirildi.

 

Mustafa Ali Göktaş

mustafa-ali-goktasc.jpg

Karaman'ın Başyayla ilçesi Başköy Mahallesi’nden Mahmut Oğlu Polis Memuru Mustafa Ali Göktaş ile çocukları Mehmet Efe ve Mesut Hatay'da depremde enkaz altında kalarak vefat ettiler.

Merhumların cenazeleri bugün öğle namazından sonra Çatalhüyük Mezarlığında (Konya) defnedildi.

Ayşe Rüveyda Koç (Işık)

ayseruveyda.jpg

Adıyaman’da yaşayan aslen Karaman’ın Yollarbaşı köyünden olan Rüveyda Koç Işık, (22) depremde hayatını kaybetti.

Işık’ın Yollarbaşılı Mehmet Gümüş’ün torunu, Polis memuru Habip Koç’un kızı olduğu öğrenildi. 

Gülşah Biçer Demirkol

demirkol.jpgdemirkol2.jpg

Din Kültürü Öğretmeni Gülşah (Biçer) Demirkol, oğlu Hasan (8), kızı Rahime Tuğba (7), oğlu Ali (6 aylık), eşi Abdullah, kayınbabası Hasan, kayınvalidesi Rahime ve eşinin kız kardeşi Mine Hatay'ın İskenderun ilçesinde hayatını kaybetti.

Gülşah Demirkol’un Karaman’ın Sudurağı beldesinden Halit Biçer’in kızı olduğu öğrenildi.

Demirkol ailesinin cenazelerinin İskenderun'da defnedildiği bilgi edinildi.

Şeyda Kızılca Korkmaz

seydakizilcakorkmaz.jpgseydakizilcakorkmaz2.jpg

Karaman'ın Ermenek İlçesine bağlı Güneyyurt Kasabasından otobüsçü Yücel Kızılca'nın Kahramanmaraş - Elbistan'da hakim olarak görev yapan kızı Şeyda Kızılca Korkmaz (28) ve damadı Bayram Korkmaz depremde vefat ettiler.

Hakim Şeyda Yücel Korkmaz'ın cenazesi 09 Şubat 2023 Perşembe günü Ermenek - Günyyurt'ta, eşi Hakim Bayram Korkmaz'ın cenazesi Elbistan' da toprağa verilecektir. 

Uğur Yılmaz

uguryilmaz.jpg

Hatay'ın Altınözü ilçesinde, depremde yıkılan binanın altında kalan Balkusan muhtarı Kazım Yılmaz'ın oğlu öğretmen Uğur Yılmaz (32) ile 2 çocuğu -  kızı İnci (2) ile oğlu Mert (4) -  hayatını kaybetti. Eşi Melike Yılmaz ise enkazdan yaralı kurtarıldı.
Cenazelerin, Karaman'ın Ermenek ilçesine getirilmesi bekleniyor. 

Aybala Cesur

aybalacesur.jpg

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Cesur’un ve 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Felsefe Öğretmeni Hülya Cesur’un kızı, Anasınıfı Öğremeni Aybala Cesur, Kahramanmaraş merkezli depremde görev yaptığı Gaziantep Islahiye’de vefat etti.

Musa Sarıhan

musasarihan.jpg

Hatay'ın Odabaşı Mahallesinde 5 katlı apartmanın depremde çökerek tamamen yıkılması sonucu  Aslen Karaman Ada Köylü olup Beyşehir'de ikamet eden Pazarcı Durmuş Sarıhan'ın oğlu Öğretmen Musa Sarıhan, eşi Kübra Çorumlu Sarıhan çocukları Defne (2) ve Rüzgar (5) Sarıhan hayatlarını kaybettiler.

Anne Kübra Çorumlu Sarıhan ile oğlu Rüzgar’ın Konya’da, baba Musa Sarıhan ile kızı Defne’nin ise yarın Beyşehir’de defnedilmesi bekleniyor.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

-------

Bu haber için bilgi ilavesinde bulunmak isteyen vatandaşlarımız Karaman Habercisi Whatsapp hattına 0543 213 99 92 numarasından ulaşabilirler.

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum