Depremzedenin Cenazesine Katılmak İsterken Kazada Öldü

Depremzedenin Cenazesine Katılmak İsterken Kazada Öldü

Hatay'daki depremde hayatını kaybeden Mehmet Ali Yalçın'ın cenazesi, memleketi Mut'ta toprağa verildi.

Hatay'daki depremde hayatını kaybeden Mehmet Ali Yalçın'ın cenazesi, memleketi Mersin'in Mut ilçesinde toprağa verildi. Cenazeye katılmak için yola çıkan Yalçın'ın akrabası Mehmet Demir de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Hatay'da depremde hayatını kaybeden Mehmet Ali Yalçın'ın cenazesi, memleketi Mersin'in Mut ilçesinde Laal Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Seyit Salih Mezarlığı'nda defnedildi. Yakın akrabası olan Mehmet Ali Yalçın'ın cenazesine katılmak için otomobiliyle yola çıkan Mehmet Demir de, Mersin'in Gülnar ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. İki acıyı birden yaşayan aileler, gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber