Dernek Merkezinden Sonra Yeni Hizmet Yeri

Dernek Merkezinden Sonra Yeni Hizmet Yeri

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ankara’da 2.daireye kavuştu

Dernek Başkanı Veli Bozkır, “2.yerinin satışını gerçekleştirdik. 5 Yıl önce bu gün Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz'in Ankaramander Genel Merkez binamızı satın almış ve Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve Valimizin katılımlarıyla açılışını gerçekleştirmiştik. 5 yıl sonra bu gün ikinci dairemizi almak için resmi işlemleri tamamladık. 

Bugün de yeni yer için tapu işlemlerini tamamladık. Karamanımız, hemşerilerimiz ve öğrencilerimize verdiğimiz burslarla ilgili bizden maddi desteklerini esirgemeyen başta sanayicilerimiz ve hayırsever hemşerilerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz. Derneğimiz hızla büyümeye devam ediyor. İyi ki varsınız, sizlere minnettarız ve sizleri seviyoruz.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber