Derviş ve Ülfet Çalışkan Çiftini Ziyaret Etti

Derviş ve Ülfet Çalışkan Çiftini Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Meslek Lisesi öğrencileriyle birlikte derviş ve ülfet çalışkan çiftini ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ve öğrencilerde milli, manevi ve ahlaki değerleri geliştirmek, yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek amacıyla ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor’ projesi kapsamında Şehit Ömer Durmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza atarak İl Milli Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan ve okul yöneticileri ile birlikte Derviş ve Ülfet Çalışkan çiftinin evlerine misafir oldular.İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun Sudurağına gerçekleştirdiği ziyaret çerçevesinde ilk olarak Sudurağı Karaman Bey İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müdürü Kuntoğlu, daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi.

Daha sonra Şehit Ömer Durmaz Çok Programlı Anadolu Lisesine geçen İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor’ projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Recep Gedikli’den bilgiler aldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Recep Gedikli, “Proje kapsamında evlerinde bulunan kullanılamaz veya eskimiş durumdaki eşyalarının tamir ya da değişim gerektiren küçük onarımlarının, hayatlarını kolaylaştırıcı yardımlarla onları sevindirmek ve mutlu etmek adına beldemizde ikamet eden Derviş Amcayla Ülfet Teyzemizi ziyaret ettik. Evlerinde temizlik yapan, tansiyonunu ölçen, odunlarını kıran, sobalarını temizleyen, küçük tamir ve bakım işlerini yapan, dolandırıcılık işlerine karşı onları bilgilendiren ve kullanma ömrü geçmiş ilaçlar hakkında gerekli uyarılarda bulunan öğrencilerimiz yaptıkları işten dolayı çok mutlu oldular. Ziyaretimizde öğrencilerimizin hazırlamış oldukları hediyeleri de verdik” diye konuştu.

icerik-037.jpg

Şehit Ömer Durmaz Çok Programlı Anadolu Lisesinin okul yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, projenin uygulanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Kuntoğlu, “Bizim değerlerimizde büyüklerimize saygı esastır. Dinimizde de sılayı rahim yani eş dost ve akraba ziyaretleri bir gerekliliktir. Bu çerçevede bugün Derviş Amcamız ile Ülfet Teyzemizin evine misafir olduk. Öğrencilerimizde yardımlaşmayı, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek adına yapılan bu ziyarette emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret esnasında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve öğrencilerle sohbet eden Derviş Amca’yla Ülfet Teyze’nin yaşamış olduğu mutluluk gözlerden kaçmadı.

Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi. 

Derviş ve Ülfet Çalışkan Çiftini Ziyaret Etti

Derviş ve Ülfet Çalışkan Çiftini Ziyaret Etti

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber