DÖGEP Aralık Ayı Çalışması Gerçekleştirildi

DÖGEP Aralık Ayı Çalışması Gerçekleştirildi

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Eğitim Programı (DÖGEP) aralık ayı çalışması gerçekleştirildi.

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Eğitim Programı (DÖGEP) aralık ayı çalışması Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
İlimiz merkezindeki tüm din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen programda Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Selami Gün tarafından yapılan sunumda Kur'an öğretiminde verimlilik, Kur'an-ı Kerim öğretim yöntem ve teknikleri üzerine okumalar ve müzakereler üzerine bilgiler verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber