Düğün Konvoyundaki Kaza Sonrası Sinirler Gerildi

Düğün Konvoyundaki Kaza Sonrası Sinirler Gerildi

Karaman’da dün gece yaşanan trafik kazasında bir otomobil yan yattı

Karaman Bucakışla yolunda Karaman istikametine kavşağa yakın noktada trafik kazası meydana geldi.

Düğünden döndüğü öğrenilen konvoyda yaşanan kazada Mustafa Şahin idaresindeki 70 HA 511 plakalı otomobil seyir halinde iken kontrolden çıkarak yol kenarına yan yattı.

Yan yatan otomobilde bulunan Mustafa Şahin, Yusuf Özkal ve eşleri Raziye Şahin, Merve Özkal araçtan hafif sıyrıklarla çıktılar. 5 yaşında Ali Efe Özkal kaza sonrası büyük korku yaşarken kaza mahalline gelen 112 sağlık ekipleri araçta bulunan bayanları ve çocuğu tedbir amaçlı Karaman Devlet Hastanesine götürdü.

Kazadan sonra kazazedeler ve akrabaları arasında yaşanan kısa süreli tartışma ise daha sonra hastanede yeniden alevlendi. Gerilen sinirlerin öfkeye döndüğü kaza sonrası araya giren vatandaşlar ve güvenlik güçleri tarafları sakinleştirdi.

Kaza mahalline çağrılına çekici gelmeden vatandaşların yardımıyla yan yatan araç önce normal hale geldi sonrasında ise yola çıkarıldı.

Kazada maddi hasar meydana gelirken can kaybı ve ağır bir yaralanma yaşanmaması sevindirici taraf oldu.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber