Düğün Konvoyundaki Trafik Magandası Kameraya Yansıdı

Düğün Konvoyundaki Trafik Magandası Kameraya Yansıdı

Aksaray'da düğün konvoyunda lüks aracı ile daire çizerek drift atan sürücü kameraya yansıdı.

Aksaray'da düğün konvoyunda lüks aracı ile daire çizerek drift atan sürücü kameraya yansıdı. Hem kendi hem de diğer araç sürücülerinin canını hiçe sayarak drift atan sürücü, görüntüleri sosyal medya hesabında "Selamün aleyküm 20.300 TL" notuyla paylaştı.

Olay, dün akşam saatlerinde Sanayi Mahallesi 95. Caddede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, arkadaşının düğün konvoyuna 68 ES 740 plakalı lüks aracıyla plakalarını kapatarak katılan M.İ., 95. Caddeye geldiğinde trafiğe açık ve hem önünde hem de arkasında araçların bulunduğu caddede herkesin canını hiçe sayarak drift atmaya başladı. Yolda daire çizerek drift atan trafik magandasının dakikalarca attığı drift konvoyda bulunan bir arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntüyü alan sürücü M.İ. drift görüntüsünü kendi sosyal medya hesabından "Selamün aleyküm 20.300 TL" notuyla paylaştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber