Dünya Döndükçe Var Ol AK Parti…

Dünya Döndükçe Var Ol AK Parti…

AK Parti Karaman Milletvekili, Recep Konuk'un AK Partinin 15. Yılı Mesajı

Ülkemizde tam 14 yıldır hükümeti tek başına yürüten, bu süreçte birçok kalkınma, iktisadi ve sosyal başarılara imza atan Adalet ve Kalkınma Parti’mizin kuruluşunun 15. Yılı kutlanıyor.  

14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, sadece bir yıl sonra iktidara gelmişti. 

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk da bir mesaj yayınlayarak, AK Partinin 15. yılını kutladı.

Ülkemizin kaderi AK Partinin kaderi ile birleşmiştir, diyen AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’un mesajı şöyle:

“AK Parti davasının lideri, Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin en uzun süreli başbakanlık yapan liderlerinden olmuş, 2014 yılında Cumhurbaşkanlığına seçilene kadar AK Partinin Genel Başkanlığını ve ülkemizin Başbakanlığını yürütmüştür. 

Bünyesinden 2 Cumhurbaşkanı çıkaran Adalet ve Kalkınma Partisi, ülkemizin siyasi tarihinde 21. Yüzyılın ilk çeyreğine şimdiden damgasını vurmuştur. 
Bu süreçte AK Parti, ülkemizin kaderini değiştirmiş, sosyal hayatta, iktisadi alanda Türkiye sıçrama yapmıştır. Demokrasi standartları yükselen, demokrasisinin üstündeki vesayet odaklarından kurtulan ve siyasi hayatta millet egemenliğini tesis eden Ak Parti milli geliri 12 yılda yaklaşık 3,5 katına çıkarmayı başarmıştır. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde başardıklarından güç alarak milletimizin önüne daha büyük hedefler koymuştur.   

AK Parti iktidarında Karaman’ımıza ve Konya’mıza tarihi diyebileceğimiz birçok hizmet yapılmış, ülkemizde birçok tarihi projeye imza atılmıştır. Ülkemizin şehirleri bu süreçte imar edilmiş, hastaneler, yollar, okullar, fabrikalar yapılmış, ülkemiz adeta kabuk değiştirmiştir. 

15 yıl önce Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde başlayan kutlu yürüyüş ilk günkü aşk ve heyecanla devam etmektedir. 

Hedef, büyük ve güçlü ülke Türkiye'yi kurmak, ülkemizi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmektir. 

Partimiz, bu zamana kadar milletimizin teveccühü ile girdiği tüm seçimleri kazanma başarısını göstermekle kalmadı aynı zamanda karanlık odaklar tarafından, 15 yıl boyunca sahnelemek istenen her türlü kirli senaryoyu da bozdu. 

Alınan her seçim başarısı, bozulan tüm kirli oyunlar aslında dünyaya 'bizi hedeflerimizden hiçbir şey döndüremez' mesajı idi. 
Bu zamana kadar tüm kirli oyunları basireti ve milli iradeye olan bağlılıkları ile bozan Türk Milleti, son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimini de tek bayrak, tek vatan, tek millet düsturu ile sokaklara akın ederek durdurmuştur. Türkiye'de darbeler döneminin bittiğinin tüm dünyaya ilanı olan 15 Temmuz gecesinde şehadete yürüyerek ülkemizi karanlık bir gelecekten kurtaran demokrasi şehitlerimizi milletimiz şükran borçludur, bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyorum.

Üretimden, üreticiden, bu kutsal vatan toprağının her zerresinin kalkınmasından, bu asil milletin her ferdinin zenginleşmesinden yana olan bizler bu kutlu yolculuğun birer ferdi olarak, ülkemizin birliğinin, dirliğinin, gelişmesinin teminatı AK Partimize, Türkiye’mize dünyada güneşin doğduğu son güne kadar ömür diliyoruz. 
Başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, AK Parti mücadelesinin içinde, önünde, yanında yer alan herkese şükranlarımızı iletiyor, hepsini yürekten kutluyor, bu yolculukta Daru'l-Beka’ya intikal eden dava arkadaşlarımıza rahmet diliyor, oyları ile bu kutlu yolculuğun kesintisiz devamını sağlayan milletimize şükranlarımızı iletiyorum. 

Dünya döndükçe var ol Türkiye, dünya döndükçe var ol AK Parti…”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber