Durmuş Ali Gülcan İlkokulunda Karne Heyecanı

Durmuş Ali Gülcan İlkokulunda Karne Heyecanı

Vali Fahri Meral, 2017- 2018 Eğitim - Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Durmuş Ali Gülcan İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine; Vali Meral’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, şube müdürleri, öğretmenler, okul yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Karne dağıtım öncesinde anaokulu sınıfı öğrencileriyle bir araya gelen Vali Meral, ailelerinin de katıldığı karne dağıtımı sırasında öğrencilerle bir süre sohbet etti ve başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek karnelerini ve hediyelerini verdi.

Vali Meral, buradaki programın ardından ilkokul 3. sınıf öğrencilerinin karne dağıtımına katıldı. Okul sıralarına oturarak öğrencilerle sohbet eden Vali Meral,  başarılı geçen bir eğitim öğretim yılının ardından öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Vali Meral, öğrencilere yaz tatili sürecinde bol bol kitap okumalarını, dinlenmelerini, aileleriyle ve arkadaşlarıyla nitelikli vakit geçirmelerini, sosyal ve kültürel faaliyetler ile kendilerini geliştirip başarılarını daha da arttırmalarını tavsiye ederek, öğrencilere karnelerini verdi.

Vali Meral, karne dağıtımının ardından öğretmenlerle ve okul yöneticileriyle bir araya gelerek okulun sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Okuldan ayrılışı sırasında Vali Meral, okul bahçesinde çocukların karne sevincine ortak olan ailelerle bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet etti ve taleplerini dinledi.

dsc_4131.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber