Eğitici Adayları Direksiyon Başına Geçti

Eğitici Adayları Direksiyon Başına Geçti

Karaman’da eğitimi devam eden direksiyon eğitici adayları sınav güzergahını ve şeklini incelediler

Karaman’da yıllar sonra Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan MTSK Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği kursunda sona yaklaşılırken eğitici adayları hafta sonu yapılan uygulamalarla Sınav güzergahı ve şekli hakkında eğitim aldı.

Karaman RAM’dan Ramazan Çakıcı ve Mehmet Çavaş İlkokulundan Muhittin Çam’ın eğitimleri ile eğitici adayları; “Çevre Koruma, İlk Yardım, Meslek Etiği, Sosyal Hayatta İletişim, İş Hayatında İletişim, Güvenli Araç Kullanımı,  Eğitim Psikolojisi, Öğretim Metotları, Trafik Kuralları, Trafik Eğitimi ve Psikolojisi, Öğretimde Ölçme ve Değerlendirme, Kişisel Gelişim gibi modüllerde eğitim alıyorlar.

mtsk.jpg

Aralık ayı başlarında bitmesi planlanan eğitim sonrası kursa kayıt olan 50 adaydan kursu başarıyla tamamlayanlar belgelerini alarak bu konuda çalışmalar yapabilecekler.

Eğitici Adayları Direksiyon Başına Geçti

Eğitici Adayları Direksiyon Başına Geçti

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber