Eğitime Verilen Destek Sürüyor

Eğitime Verilen Destek Sürüyor

İlimiz Merkeze bağlı Necati Yeniel Kız İmamhatip Ortaokulumuzun yolu İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekiplerince asfaltlandı.

İl Özel İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde okullarımızda bakım-onarım-yenileme-çevre ve bahçe düzeni noktasında yürüttüğü faaliyetler kapsamında, okul yollarının bakım-onarım ve asfalt kaplama işlerini de sürdürmeye devam ediyor.

Asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla okula ulaşımda kullanılan yolda konfor sağlanarak, hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz hem de yolu kullanan vatandaşlarımız için trafik akışında güven ve rahatlık sağlanmış oldu.

İl Özel İdaresi olarak her zaman eğitime verilen desteğin öncelik olduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar: " Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yürüttüğümüz program doğrultusunda diğer okullarımızda da çalışmalarımız başladı. Her açıdan kaliteli bir Eğitimin, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın aydınlık geleceği için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu sebeple söz konusu her hizmette olduğu gibi eğitim noktasında da her türlü destek ve hizmette Karamanımız için Var'ız." dedi.

Eğitime Verilen Destek Sürüyor

Eğitime Verilen Destek Sürüyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber