Eğitimler Başladı

Eğitimler Başladı

MEVKA, İşkur Ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği İle Düzenlenen Eğitimler Başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı - Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı Kayıtlı İstihdamın Teşviki Hibe Programı II kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından kayıt dışı istihdamın azaltılmasına yönelik hazırlanan ‘’ZAMAN KUMBARASI’’ projesi kapsamında gerçekleştirileceği daha önceden duyurulan mesleki eğitimler 02 Mayıs 2017 tarihi itibarı ile başladı.

Bilgisayar Destekli 2 ve 3 Boyutlu Çizim ve Tasarım – AutoCad (160 saat), Gazaltı Kaynakçılığı (Metal Mig-Mag) (208 saat) ve Aşçı Çıraklığı (272 saat) alanlarında Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde verilecek olan eğitimler akşam saatlerinde gerçekleştirilecek. İŞKUR ile imzalanan protokol kapsamında katılımcılara günlük 25 TL harçlık verilecek olup katılımcılar eğitim süresince iş ve meslek kazalarına karşı sigortalanacaklar. Ayrıca eğitimler süresince bir öğün yemek hizmeti de verilecek. Eğitime devam eden ve başarılı şekilde mezun olan katılımcılara eğitim sonunda Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından onaylı sertifika verilecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber