Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı, Vali Fahri Meral başkanlığında 12 Aralık 2019 Perşembe günü saat 10.00’ da Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı, Vali Fahri Meral başkanlığında 12 Aralık 2019 Perşembe günü saat 10.00’ da Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.
 
Gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Fahri Meral, yılda iki kez yapılan ekonomi toplantısının ikincisini gerçekleştirdiklerini belirterek, ekonomi toplantısının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması dileklerinde bulundu.
   
Açılış konuşmasının ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Vedat Erdoğan yaptığı sunumda, katılımcılara Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin genel yapısı hakkında verdiği genel bilgilerin yanı sıra bütçe ve yatırım projeleri, üniversite, sanayi, sivil toplum kuruluşu işbirlikleri, topluma hizmet ve sosyal sorumluk ile belirlenen hedefler ve izlenecek stratejiler konusunda katılımcılara bilgiler aktardı.
 
Toplantının devamında ise Ticaret ve Sanayi ve Odası Başkanlığı adına Dr. Nezahat Ekici yaptığı sunumda; Karamanın sosyo – ekonomik görünümü istatistiki verilerle paylaşılırken sunumun devamında Karaman’ın ekonomik yapısı, tarım ve hayvancılık konusunda yaşanan gelişmelerin yanı sıra eğitim, sağlık, turizm, Karaman sanayisinin genel durumu, ihracat ve ithalat oranları ile Karaman genelinde yatırım teşviklerinin durumu hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.
 
Karaman ekonomisinin genel durumu ile mevcut potansiyelinin ele alındığı toplantı, görüş ve temennilerin ardından soru cevap bölümüyle sona erdi.
 
Valilik Toplantı Salonunda Vali Fahri Meral’in başkanlığında gerçekleştirilen ekonomi toplantısına; vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, meslek kuruluşu temsilcileri, sanayici ve iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
 

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber