Elinde Telefonla Soluna Bakmayı Unutunca

Elinde Telefonla Soluna Bakmayı Unutunca

Karaman’da karşıdan karşıya geçen yaya ile motorize polis memuru çarpıştı

Dün akşamüstü iftar saatine yakın bir anda Karaman’da yaşanan trafik kazasında trafik ekiplerine bağlı bir memur ile karşıya geçmek isteyen genç kız çarpıştı.

Olay yerinde görgü şahitlerinden edindiğimiz bilgiye göre Aktekke Kent Meydanından İmaret Cami istikametine geçmek isteyen genç bayan bir müddet yol kenarında telefonu ile görüşme yaptı. Telefonla görüşmesi devam eden genç kız yolun sağına bakarak karşıya geçmek için adım attı. O sırada Atatürk Bulvarı üzerinden saat kulesi istikametine gitmekte olan motorize trafik polisi yola bir anda çıkan genç kızı fark etti. Yola girdikten sonra solundan gelen trafiğe bakan genç kız için de geç olmuştu.

Polis memuru genç kıza çarpmamak için hamle yaparken dengesini kaybetti ve motosikletin sağ yanı ile genç kız çarpıştı.

Kaza sonrası polis memuru bir tarafa genç kız bir tarafa savrulurken ikisinin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber