Elma Üreticileri Birliğine Ziyaret

Elma Üreticileri Birliğine Ziyaret

Vali Mehmet Alpaslan Işık, Elma Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Yıldız’ı ziyaret etti.

Vali Mehmet Alpaslan Işık, Elma Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Yıldız’ı ziyaret etti.
 
Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Elma Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Yıldız, ilimizin önemli tarımsal üretimlerinden birisi olan elmanın üreticiden tüccara, iç piyasaya, ihracatına, depolanmasına ve birliğin iyi tarım uygulamalarına yönelik sürdürdüğü faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
 
2021 yılının elma üreticisi çiftçilerimiz açısından bereketli ve kazançlı bir yıl olması temennisinde bulunan Vali Işık, Birlik Başkanı Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın Elma Üreticileri Birliğine gerçekleştirdiği ziyarete İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber