Elmalı'da Çiftçilere Budama Eğitimi Verildi

Elmalı'da Çiftçilere Budama Eğitimi Verildi

Antalya'nın Elmalı ilçesinde çiftçilere budama eğitimi verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yerelden kalkınma ve tarıma yönelik desteklemeler kapsamında çiftçilerden gelen talep doğrultusunda Elmalı ilçesinin Geçit ve Akçay mahallelerinde budama eğitimleri gerçekleştirildi.

Uygulamalı olarak verilen eğitimde budamanın tanımı, amacı, etkileri, zamanı ve uygulanan teknik işlemler hakkında belediyenin teknik ekipleri tarafından bilgilendirme yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen uygulamalı budama eğitimine katılmak isteyen yetiştiriciler, Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmet Birimine başvurabilecek. Programa uygun olarak oluşturulan gruplara yerinde uygulamalı eğitimler verilecek.

Elmalı'da Çiftçilere Budama Eğitimi Verildi

Elmalı'da Çiftçilere Budama Eğitimi Verildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber