Engelli Bir Çocuğu Anlatan O Duygusal Klip

Engelli Bir Çocuğu Anlatan O Duygusal Klip

Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi zihinsel ve görme engelli öğrencileri ile öğretmenleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla “Çocuğun Düşü” adlı klip çekti.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler günü programında izleyicilerle buluşan “Çocuğun Düşü” adlı klip salonda bulunanlara duygusal anlar yaşattı.

Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi zihinsel ve görme engelli öğrencileri ile öğretmenleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla “Çocuğun Düşü” adlı klip çekti. Klipte, Karaman’ın çeşitli okullarından öğrenciler de rol aldı. Klip çekimi okul bahçesi içerisinde ve Karaman’ın en işlek caddesi olan İsmet Paşa Caddesi’nde gerçekleştirildi. Söz ve müziği Erkan Güneş’e ait olan “Çocuğun Düşü” adlı şarkıyı müzik öğretmeni Yasin Özçelik, görsel sanatlar öğretmeni Merve Çekceoğlu ile görme engelli öğrenci Firdevs Küçükyavuz seslendirdi.

Söz | Müzik: Erkan Güneş

Vokaller: Yasin Özçelik, Merve Çekceoğlu

Çocuk Vokaller: Firdevs Küçük yavuz

Koro: Babaoğlu Koleji

Koro: Sevim Canavar, Meryem Atay, Tuba Günaydın, Cennet Açıkel

Yapımcı: Bektaş Tura Film

Senaryo-Yönetmen: Ferdi Şah

Aranje-Düzenleme: Sihirli Lamba (Music Shop)

Post prodüksiyon: Osman Bağcı

Kamera: İsmail Tek

İçeriğin İlk Yayın Tarihi : 06-12-2017

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber