Erdemli'de "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi" Toplantısı

Erdemli'de "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi" Toplantısı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi 13. Etap ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Erdemli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü organizasyonuyla Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi 13. Etap ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Erdemli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mesut Yıldız, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda programın ana amacının kırsal alanda gelir düzeyinin arttırılması olduğunu söyledi.

Kırsal alanda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması ve yürütülmekte olan kırsal kalkınma çalışmalarının etkinliklerinin arttırılmasının amaçlandığını vurgulayan Yıldız, program kapsamında yüzde 50 hibe desteği sağlandığını belirtti.

Yıldız, programla ilgili ayrıntılı bilgiler vererek, yatırım yapmak isteyen kırsaldaki çiftçilerin kurum ile irtibata geçmelerini beklediklerini kaydetti.

Erdemli'de

Erdemli'de

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber