Ereğli Pancar Ekiciler Kooparatifi Seçimleri Tamamlandı

Ereğli Pancar Ekiciler Kooparatifi Seçimleri Tamamlandı

Ereğli Pancar Ekiciler Kooparatifi seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Üyesi Recep Muğlu bir açıklama yaparak "Bu başarıyı birlikte kazandık. Tüm üretici çiftçilerimize teşekkür ederim" dedi.

Pazar günü yapılan seçimlerin galibi açık ara Talha Üzer oldu. Seçimlerde yaklaşık 15 Bin delegeden, oy kullanan 12.297 delegenin 6.434'ünün oyunu alarak Talha Üzer rakibi Duran Özbudak'ın 5.761 oyuna karşın yeni başkan oldu. Böylelikle Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi yeni yönetimine Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep  Muğlu da girmiş oldu.

Seçim döneminde destek veren herkese teşekkür eden Recep Muğlu açıklamasında "Çiftçilerimiz ürettikçe yüzüne sirayet eden huzur ve gurur bizleri de mutlu ediyor. Üreten, ülke tarımına yön veren çiftçimizi desteklemeyi öncelikli kutsal görev sayarak onlara hizmet etmekten gurur duyduğum Karaman Ziraat Odası Başkanlığında olduğu gibi PANKOBİRLİK'te de üreticilerimize hizmet etmek için Başkanımız Talha Üzer ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla var gücümle çalışacağız.

Pazar günü yapılan PANKOBİRLİK seçimlerinde her zaman olduğu gibi bizlerden desteklerini esirgemeyen üreticilerimize, muhtarlarımıza, arkadaşlarımıza, yaklaşık 25 günlük seçim kampanyamızda gece gündüz demeden bizlerle çalışarak destek veren ekibimize, Ereğli ve Karapınarlı üreticilerimizde teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun."dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber