Ereğli'de Genç Kız Ölü Bulundu : 3 Kişi Tutuklandı

Ereğli'de Genç Kız Ölü Bulundu : 3 Kişi Tutuklandı

Konya'da Ölü Bulunan Kızın Erkek Arkadaşının Da Aralarında Olduğu 3 Kişi Tutuklandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde yol kenarında başından vurulmuş halde bulunan Bahriye Buket İlhan'ın ölümüyle ilgili aralarında erkek arkadaşının da olduğu 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, B.B. jandarmaya başvurarak kız arkadaşı Bahriye Buket İlhan'ın (20) yanında bulunduğu sırada tabancayla intihar ettiğini iddia etti.

B.B, verdiği ifadede kız arkadaşının intiharının ardından panikle arkadaşı S.Ş. ve babası A.Ş'yi telefonla aradığını ve tabancayı onlara verdiğini anlattı.

Olayda kullanılan tabancayı boş bir evde bulan jandarma ekipleri, genç kızın erkek arkadaşı B.B. ile birlikte hareket ettikleri ileri sürülen S.Ş. ve babası A.Ş'yi gözaltına aldı.

Adliyeye çıkarılan 3 şüpheli de tutuklandı.

Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Bahriye Buket İlhan'ın cesedi, geçtiğimiz perşembe günü yol kenarında bulunmuştu. Yapılan incelemede genç kızın başından vurulduğu belirlenmişti.

 

Ereğli'de Genç Kız Ölü Bulundu : 3 Kişi Tutuklandı

Ereğli'de Genç Kız Ölü Bulundu : 3 Kişi Tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber