Ereğli'de Otomobil İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü

Ereğli'de Otomobil İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü

Konya'nın Ereğli ilçesinde otomobil ve kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Konya'nın Ereğli ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

Trafik kazası, dün saat 15.00 sıralarında Halkapınar-Ereğli Karayolu Gökçeyazı Mahallesi kavşağında meydana geldi. Cemil Saltık'ın kullandığı 42 E 6183 plakalı otomobil ile A.C. yönetimindeki 42 AIP 150 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri müdahalede bulundu. Ancak yaralı sürücü, Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürülmesine rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı ve olayın ayrıntıları incelenmeye devam ediyor. 

Konya’da Otomobil İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü

Konya’da Otomobil İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü

Konya’da Otomobil İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber