Ereğli'de Son Plakayı Emniyet Çaktı

Ereğli'de Son Plakayı Emniyet Çaktı

Konya'da sahte plaka basan iş yerine yapılan operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Konya’da sahte plaka bastığı belirlenen bir iş yerine yapılan baskın sonucunda çok sayıda sahte plaka ve malzemeler ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Konya’nın Ereğli ilçesinde İlçe Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince 'resmi belgede sahtecilik' suçlarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, bir iş yerinde sahte plaka basıldığı bilgisi üzerine ekipler tarafından belirlenen adrese baskın yapıldı. İş yerinde yapılan aramada 48 adet sahte plaka, 1 adet sahte plaka yapımında kullanılan pres makinesi, 1 adet hidrolik kompresör, 1 adet mühür baskı makinesi, 1 adet Şoförler Odası Federasyonu ibareli soğuk mühür ve çok sayıda sahte plaka basımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

aw578921-01.jpg

aw578921-02.jpg

aw578921-03.jpgaw578921-04.jpg

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber