Ereğli'den Karaman'a Giriş Yapan Otomobilde Bomba Şüphesi

Ereğli'den Karaman'a Giriş Yapan Otomobilde Bomba Şüphesi

Dün gece emniyet ekipleri bombalı olma ihtimali üzerine durulan bir otomobili durdurdular.

Otomobilde arama yapılırken yolcuların da kimlik sorguları yapıldı. Otomobilde yapılan aramada ruhsatı olmayan bir tabanca ve bu tabancaya ait mermi bulundu. Araçta bulunan 1'i kadın ve 3 erkek gözaltına alındı.

Olay, saat 00.30 sıralarında Karaman- Ereğli karayolu kent merkezi girişinde meydana geldi. Karaman Emniyet Müdürlüğü Terörlü Mücadele Şubesi ekipleri, aldıkları bir istihbarat sonucu 33 FT 150 plakalı otomobili, bomba yüklü olabileceği şüphesiyle durdurdu. Araç, bomba imha uzmanları tarafından arandı. Bombaya rastlanılmazken 1 ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait mermiler ele geçirildi. Araçtaki, yanında 1.5 yaşındaki bir çocuğu olan kadın ile birlikte 3 erkek gözaltına alındı.  İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk da, olay yerine gelip, incelemede bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber