Erken Tanı Hayat Kurtarır, Korku Değil Bilmek Seni Yaşatır

Erken Tanı Hayat Kurtarır, Korku Değil Bilmek Seni Yaşatır

Müdürlüğümüz, Kanser Birimi koordinasyonu ile “ Kanser Farkındalık Eğitimleri” aralıksız devam etmektedir. 12.11.2018 tarihinde Ermenek, 15.11.2018 tarihinde ise Başyayla ve Sarıveliler İlçelerimiz ziyaret edilerek,  eğitim seminerleri gerçekleştirildi.

Eğitim seminerlerimize, Sayın Valimizin eşi Zehra Meral Hanımefendi, Alay Komutanımızın eşi Bahar Şahin, ilçelerimizde ki daire amirlerinin eşleri, sağlık çalışanları ve halkımızın yoğun katılımı olmuştur. Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. İnanç İkbal Çolakoğlu tarafından, kanser (meme, rahim ağzı, kolon), kendi kendine meme muayenesi ve kanser taramaları hakkında eğitim yapılmıştır. Konularla ilgili çeşitli broşürler ve KETEM çantası dağıtılmıştır. Seminerlerimize yaklaşık olarak 550 kişi katılmıştır.

Desteklerinden dolayı Zehra Meral Hanımefendiye ve yoğun katılımları dolayısıyla halkımıza teşekkür ederiz.
Sağlık Müdürlüğü olarak sizden ricamız,,.
Harekete geçmeniz! Düzenli olarak sağlık taramalarınızı yaptırmanız, sağlık risklerine karşı önlem almanız ve erken teşhis imkânı yakalayarak, kendinizi ve sevdiklerinizi üzmeden, sağlıklı güzel bir ömür geçirmeniz. Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde hizmet veren, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM)  ile Aile Hekimliği Birimlerimizde ücretsiz olarak yapılan,  kanser tarama hizmetlerimizden sizin de yararlanmanız.
Sağlığınız bizim için değerlidir…

Erken Tanı Hayat Kurtarır, Korku Değil Bilmek Seni Yaşatır

Erken Tanı Hayat Kurtarır, Korku Değil Bilmek Seni Yaşatır

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber